Interieursieraden gemaakt van de crematieas van uw dierbaren

Gepersonaliseerde Illustraties en op maat gemaakte objecten van uw huisdier. 

Illustraties gemaakt met liefde op basis van foto’s van uw huisdier

Interieurobjecten

Een fijne herinnering, welke prachtig zal staan in uw interieur.

Asporselein, Asglazuur, Bloemensymboliek,

Objecten om voor even altijd te kunnen koesteren. Bij leven of als uw huisdier er misschien niet meer is. De mooiste subtiele verwijzing en of herinnering aan uw trouwste vriendjes. Van honden tot katten, konijnen tot paarden elk dier leggen wij voor u vast, op de manier waarop u dat wenst!

De Blooming Tile for pets

Volledig handgemaakte tegel in verschillende formaten met daarop een illustratie van uw huisdier. We kunnen indien gewenst ook planten, bloemen, grassen of andere elementen illustreren. Let op! In deze variant is geen crematieas verwerkt.

Bekijk de Blooming tile for pets

De Blooming tile for Pets met Asglazuur

Volledig handgemaakte tegel in diverse formaten met daarop een prachtige illustratie van uw huisdier. We kunnen indien gewenst ook planten, bloemen, grassen of andere elementen illustreren. In deze variant is er crematie-as verwerkt in de glazuur. Door het gebruik van de as in het glazuur krijgen de objecten een prachtige glans.

bekijk de blooming tile for pets met asglazuur.

De Blooming Tile for pets met as door het porselein en in het glazuur

In deze volledig handgemaakte tegel in diverse formaten wordt de crematie-as van uw huisdier verwerkt door de klei als mede in het glazuur. Door het gebruik van de as in zowel de klei als het glazuur krijgt het object een heel bijzondere textuur. Je kunt dit vergelijken met het gevoel van zand. Ook ontstaan door het gebruik van as in de klei spikkeltjes en blaasjes in de objecten.

Bekijk de Blooming tile for pets met as door porselein en glazuur

De Pet Bowl

In dit prachtige schaaltje met uiteraard een illustratie van uw huisdier of een illustratie van meerdere huisdieren kunt u ophangen aan de wand of neerzetten in uw interior. Let op! In dit object is geen as verwerkt.

Bekijk de pet bowl

De Glowing waxine

for pets as in glazuur

In dit prachtige schaaltje met uiteraard een illustratie van uw huisdier of een illustratie van meerdere huisdieren kunt u ophangen aan de wand of neerzetten in uw interior. In dit object is een gedeelte van de crematie-as verwerkt in de glazuur van het object waardoor het object een prachtige paarlemoerachtige glans krijgt. De as kan ook verwerkt worden in porselein en glazuur het effect hiervan kunt u zien bij de tegel

Glowing waxine for pets as in glazuur

De Blooming Plate For pets

Een groter interieursierraad in de Collectie van Blooming Ashes. Dit bordje heeft een formaat van ca. 27 cm in de lengte en een breedtemaat van ca. 12,5 cm. Mooi om een huisdier groter op af te beelden of om meerdere huisdieren te laten zien. Dit object kan in iedere uitvoering worden gemaakt en gepersonaliseerd.

Bekijk de Blooming Plate for pets

Het Verhaal

Blooming ashes for pets is ontstaan uit liefde voor dieren. We zijn thuis opgegroeid met dieren en weten niet anders dan dat er een lieve trouwe viervoeter klaar zit als je thuiskomt. Toen onze kat Crumble ernstig ziek werd en op de IC belandde raakte het idee voor blooming ashes for Pets in een stroomvernsnelling, want hoe waardevol is het om een prachtig object van uw huisdier in uw huis te zetten. Ik probeer altijd zo goed mogelijk het karakter en de ziel van uw huisdier te vangen. De ogen vertellen het allermeest dus daar wordt extra aandacht en liefde in gestopt. Ze zeggen wel eens dat de ogen de toegang zijn tot de ziel en daar geloof ik zeker in.

meer lezen?

Het Maakproces

Voor iedereen wordt elk product persoonlijk en op maat gemaakt. Als u bepaalde wensen of ideeen in uw hoofd heeft dan zorgen wij er met alle liefde voor dat deze zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Wij houden u op de hoogte van iedere stap want het is tenslotte een object voor u en u moet er blij mee zijn! Wij adviseren en maken alle objecten en illustraties met de grootste zorg voor u.  We denken graag met u mee en niks is te gek! Hopelijk tot snel! Liefs Daphne

Lees meer
het maakproces in beeld

Bezoekadres

Hoogpoort 7,

5253RN Nieuwkuijk

Nederland

Contact

E: daphne@bloomingashes.nl
P: +316 81031784

Verbind

For pets